Svedlunds pass det enda som stod ut då tandlöst VIK käkades upp av Timrå

4 svar

 1. Mr H skriver:

  Gul ubåt: – klockrent med lite filosofisk analys och smart tänk. Bra sagt! MYCKET BRA!
  I övrigt – det ligger något i det ni säger ni andra också, helt klart.

 2. gns skriver:

  Riktigt uruselt spelat! Måste vara säsongens sämsta match hittills och det var riktigt pinsamt och smärtsamt att se på och datorn höll på att flyga igenom fönstret flera gånger om. Som du skriver Nore´n så var nog matchens enda höjdpunkt en juniorpassning av godkänd valör. Förvisso tacklade våra bästa backar som brukligt men hur långt räcker sådant när varenda jävel ser ut och ha sega ben och ha hjärnan någon annanstans. Förstår nu varför man tog så mkt burskydd matchen innan mot ett bättre motstånd. Ingen fantasi, ingen frenesi och ingen spelide överhuvudtaget hur man ska forcera motståndarnas defensiv. Nu talas det om överträning men när släpper sådant isf, säsongen fortgår ju löpande? Eller pratar vi om någon slags naturlig dopning där det fysiska till slut övervinner det psykiska. Tacksam för svar.. 6-7p till toppen efter 28 spelade omgångar är inte illa med tanke på hur spelet sett ut. Spelare! NJ? Filander? Hammar? Tappa nu inte det här och kom igen nu för f-n!

 3. Gul ubåt skriver:

  Mycket samma känsla från laget som mot KHK i samtliga matcher förra året . Att detta ordnar sig och sedan chocken när det visar sig att den extra växeln inte går att lägga in. Nu verkar man redan hamnat i detta läge i seriespelet. I år finns inte samma klass på antagonister i serien som förr (i seriespelet var VIK tydligt sämre än både KHK och Rögle i de inbördesmötena men bättre än Malmö). Men ser sämre ut än både AIK och Karlskoga i inbördes i år. Att traggla sig framåt till en tursam topp2 placering på bekostnad av att några av Tingsryd, AIK eller BIK tappar spelet kommer inte ge den grund som behövs i ett eventuellt kval mot SHL-lag. VIK har inte idagsläget tillräckligt med inviduell förmåga för att kunna genomföra stordåd på egen hand över 7 matcher.

  Kortfattat: Laget VIK håller inte måttet så här långt in på säsongen och med facit i hand gjorde det inte heller förra säsongen med tydligt resultat. Sedan behöver det inte betyda att det är dåliga prestationer, bara det att några andra lag gör det bättre och i vissa fall med sämre förutsättningar.

 4. Steffo skriver:

  Laget behöver en vitamininjektion. Något som får spelarna att känna en kick. Det är alldeles för lojt just nu, inga snabba spelar- och puckförflyttningar, ansiktena är nere och ingen direkt glädje på icen. Ser inte ut som det ivarjefall. Antingen någon kick utifrån sett, typ nyförvärv med profilen ”vilken-vitamininjektion-denna-kille-ger-till-laget” eller profilen ”klass-pappa” och/eller någon typ av förändring på tränarsidan. Ivarjefall min analys av situationen. Hoppas såklart att inget av detta behövs och vi kör spikrakt uppåt igen men tyvärr känns det inte som att de kommer att ske. Inte nu ivarjefall.