Trippel i spräckta måltorkor då Urbas, Johner & Williams sänkte Karlskoga efter fina Bjuröparader

5 svar

 1. frenka skriver:

  Mattias, jag tycker att det ska vara en minst 2+10 utvisning, var inte särskilt snyggt gjort av han.
  tycker heller inte att han ska spela mer den här säsongen (pga att han är inte lika bra längre) om inte bjurö lyckas klanta till det rejält (vilket jag tvivlar starkt på).
  tycker att filander ska lyssna på vad klacken ropade ett par gånger under och efter matchen (BJURÖ! BJURÖ!)

  andra målet frasse släpper in kan man inte lägga all tyngd på han men jag har tyckt att han alltid är så jäkla seg ner i bytterfly och även vid det målet.

  allt annat än bjurö i kassen på tisdag är en rejäl tränartabbe

  tycker inte heller att någon av backarna förutom angell gjorde någon supermatch, det blir alltid att dom sätter varandra och sig själva i svåra situationer, med felpass och hålla puck för länge i egen zon, fan har man ingen att passa spela sarg ut istället för att försöka dribbla som siste man, händer ofta när jonsson och helmer är inne, angell är också en som brukar kunna göra sånt

 2. Mattias skriver:

  Bara undrar en sak, vad tycker ni om Franssons yxslag på Karlskoga spelaren. Jag är VIKare men måste säga att det var ruskigt fult. Läste Bosses blogg nyss och han på pekade Karlskogas fula spel men inte Franssons tillhygge.

 3. Adde skriver:

  Härlig vändning i 3e och välförtjänt vinst. Finns inga skönare segrar än mot Bofors & Wessner! 🙂
  Kan knappt vänta tills på tisdag & då ska det vara full hall, allt annat är pinsamt.

 4. VIKKS skriver:

  Bra artikel som vanligt Micke, tycker dock att det är märkligt att viks backar gör så många grova felpass i egen zon när detta borde vara en match de höjer sig i. Sen är jag riktigt förvånad att inte Frycklund får spela, han har fjärde bästa plus/minus är en stark tekare och vinner mkt puck med sin storlek, märkligt

 5. gns skriver:

  Kul att Urbas och Williams nätar..Klass! Det såg länge kört ut för VIK men än finns det hopp till en top-två placering. Vad är det för fel när allt failerar så fort Västerås har allt i sina egna händer? Annars mkt bra jobbat! Tack VIK!