Uppgifter: Ingen drömvärvning denna gång…

Patrik Berglund - det lär dröja några år innan det blir VIK igen... FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 svar

 1. Hasse skriver:

  Jag hoppas att Bulan vill vara med på träningarna med VIK och därmed tillföra laget sitt kunnande och syn på hockeyn. Det spelar ju några killar som kommer från lägre division i laget och dessa vill nog snabbt som attan ta lärdom av en så pass skicklig och rutinerad spelare som Bulan

 2. Miko skriver:

  Jag instämmer. Den här truppen håller för att ta sig till playoff serien och vara med och slåss om att vinna den. Skulle det däremot göras en bedömning av Zäta att nyförvärv behövs så kan swisinsamlingen vara ett alternativ tillsammans med ett eventuellt stöd från sponsorer. Det har tidigare, så sent som förra säsongen samlats in till nyförvärv så nog tror jag att Vikare inte skulle vara främmande för detta denna gång heller. Jag litar på Zätas fingertoppkänsla, han har nog stenkoll på spelarmarknaden och vet vem han skulle vilja ha in, förutsatt förstås att det finns ekonomiskt utrymme för det.

 3. VIKarn skriver:

  Jag håller med, med alla dessa vinnarskallar i laget behöver vi inte ta in nått, bättre att få till en stabil ekonomi i föreningen.
  Ska bli intressant att se hur det går fram på vårkanten, det som ev saknas i truppen inför ett ”slutspel” skulle vara en elak jävel som kan smälla på lite å sätta skräck i motståndarna.
  Men är jag den enda som redan längtar till nästa säsong??
  Ska bli kul att följa silly season senare i år, undrar vad Z har i kikaren.

 4. Anders skriver:

  Helt rätt att inte värva, är nog första gången på 10år man känner att inget behövs, tror fortfarande Pannan kan kräma ur några procent extra, samt att Lindberg kan nå en högre nivå vilket vore högst välkommet, desamma från Younan och Skedung/Wikman. Alla dessa i en bra ålder för snabb utveckling.

 5. Jan Malmberg skriver:

  Hjälper inte med skott på mål. Sikta inte bara på mål. Dom stora hockey spelarna siktar på ett av dom 5 hålan. Att skjuta i magen på målisen ar inte särskilt smart. Även min 93 årige mamma stoppar skott i magen. Hjälper inte att bara sikta måste träna upp precisionen undet press.