Vad gör Tony om Almtuna hamnar i ingenmansland & Ehrnbergs plus Hassels skadebekymmer gör att nybliven 17-åring kanske får chansen mot Björklöven?

Ehrnberg är ny skottblockskung bland backarna per enhet istid spelad. FOTO: RUNE ÅHLÉN

7 svar

 1. VIKarn skriver:

  Jens Olsson då, den gamla Malmö backen.
  Han tycker iaf jag skulle va en spännande värvning.

 2. Simon skriver:

  AIS tackade nej till ett mycket bra erbjudande från en SHL klubb ang Mårtensson förra säsongen. Tror inte VIK kan erbjuda AIS i närheten av det så det är nog inget att ens drömma om. Han tillhör AIS så dom kan säga ge oss 5 miljoner så….. I princip.

  Det lär dessutom inte vara klart i januari då fönstret stänger.

 3. Robert jonsson skriver:

  Efter att ha kollat rapporteringen angående +- de senaste omgångarna så är det lekmän i speakerbåset som sköter detta. Tittar man på senaste matchen mot Västervik så stämmer redovisningen inte alls på något av målen av spelare i VIK som var inne när Västervik gjorde mål. På ett av målen har vi fem forwards på isen. På ett mål vi gjorde framåt så hade vi tre backar på isen m.m. August spelade +2 men blev redovisad på +- 0.

  • Pelle skriver:

   Jag det sköts uselt. Men visst rättar man väl i efterhand via videogranskning. Eller gäller det bara målskyttar och assister?

   Oavsett är det ovärdigt en serie på elitnivå att slarva eller vara inkompetenta vad gäller statistiken.

 4. Pelle skriver:

  Tyvärr så är det ju bara AIK som sladdar. Det verkar bli en väldigt jämn strid i botten för övrigt. Så just nu känns det långsökt att Mårtensson skulle hamna i VIK.
  Men läget kan ju förändras förstås. Så man ska väl inte ge upp det helt.

  • Stefan Nore skriver:

   Sant Pelle! Men om AIS hamnar i ingenmansland så tror jag att VIK ligger bra till. Utöver det som Bloggen skriver, att han gillar VIK och vårat sätt att spela, så har vi hans senaste radarpartner Hertzberg här och det är inte så hiskeligt långt att pendla.

  • Klas skriver:

   Hamnar AIS i botten är det ju kört att få hit honom. Men har de inget att spela för och kan spara några 100.000 extra till nästa år så är det nog inte omöjligt. Kolla hur hela div 1 funkar..