Väldigt skickligt Karlskrona gav VIK en mardrömspremiär

Thomas Paananen hoppas att Leduc kan ta ett steg till. FOTO: RUNE ÅHLÉN

3 svar

 1. Niclas S skriver:

  Matchen va som den va. KHK har många extremt lovande junisar som är på G. Linus Karlsson vann utmärkelsen som förra säsongens bästa spelare i J20 Superelit. Fantastiskt att få behålla honom. Nu är jag inte här för att lyfta KHK och dess spelare. Jag måste däremot verkligen ta av hatten för VIKs tränare Thomas Paananen (?). Någon mer ödmjuk tränare i ett läge när man förlorat är svårt att hitta. Grymt stort av honom man lyssnar på presskonferens efter matchen.
  KHK – supporter

 2. Mats skriver:

  Karlskrona är bättre än vad många tippare/förståsigpåare tror (läs hoppas ;-)). De unga spelarna har sett vassa ut på försäsongen. De har visat stt de vill och vågar. KHK spelar på ett helt annat sätt i år, merblikt det sätt de spelade när de gick upp i SHL. Dock med mer spelskickliga forwards nu, skulle jag tro. Karlskrona kan nog landa på vilken plats som helst från 3-9. Vi som är och ser alla matcher hoppas glädjen är tillbaka hos spelare och ledare. Det såg onekligen ut så igår!

 3. Gurkan 63 skriver:

  Karskrona har gått bra hela säsongen. Det är en lång serie kommer bli tuft bara bita ihop och tro på det man gör . Tuff öppning för vik . Söndag blir åter tufft men det ska spelas om det och alla chanser finns.