Varför är VIK så beroende av första målet & även Mora ska satsa sig uppåt – scout om nye Dustin Gazley

Hur ska Kalin & Co. bli bättre att komma tillbaka i matcher? FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 svar

 1. Jan Malmberg skriver:

  Måste ha starka psyken som typ oskarshamn. Håller verkligen med om att passningsspelet är dåligt. Man kan inte chansa från vänster def. sarghörn som någon i vik gjorde mot Karlskoga. Passa rakt in i slottet med en vikare och en motstånds spelare bakom ryggen på tänkta passnings mottagaren. VAR LIKA MED 0-2 i baken. Chans IDIOTI. Kan ha förstört VIKschanser i matchen. Vem den skyldiga är vet han själv. Paananen borde säga ge fan i sådana passningar. Har inte checkat matchen på video kan gjöra det nu. Vill hemskt gärna se vem det var. Paananen kanske vill ha mycket folk på hemmaplan, ekonomin lär ju inte bli sämre om skärpning kommer🏒🥅

  • Pelle skriver:

   Nr 3 var det. En spelare som jag hade mycket större förväntningar på till den här säsongen jämfört med hur det har gått.

 2. MM skriver:

  Det handlar om det mentala. För veka psyken. När motståndarna gör 1-0 så tror dom inte på sig själva nå mer. Sen så saknas det en topp 6 center också.

 3. Anders skriver:

  Tycker det största problemet VIK har är passningsspelet, generellt känns det hålla för låg kvalitet. Nästan så laget försöker spela ett så snabbt spel att man inte har kvalitet att klara av det.

 4. Bozo skriver:

  Vid uppställda försvar är det inte lätt att bryta igenom så klart att det uppstår givna målchanser, men utvisningar sker oftare. Då blir det svårt att komma igen om PP inte fungerar.

  VIK har byggt ett lag medvetet (taktuskt) som ska komma med fart och överraska motståndarna. Det gäller då att inte ligga under. På hemmaplan tar laget för stora risker i början på matcherna och det också där oftast mål i baken i början uppstår.