Vi ber alla till högre makter för Tobias Forsberg & Erssons succé på världsscenen – hur långt kan han bära ett redan starkt VIK sedan?

Tobias Forsberg var mycket omtyckt i VIK, jagas här av Kenny Källström 2010.

4 svar

 1. Pelle skriver:

  Jag misstänker att Tobias Forsberg har brutit nacken, och att det är därför han flyttats till Akademiska.
  Det är i så fall väldigt olyckligt och oturligt. Han riskerar i så fall att bli förlamad.
  Kommer man fel så är det nästan lättare att bryta nacken än att få hjärnskakning, typ dykolyckor.

  Han hade inte jättehög fart men dyker rätt in i sargen. Lite märkligt att en av domarna försöker lyfta upp honom först, som om han trodde att det inte var något allvarligt. Någon som brutit nacken får man absolut inte lyfta på det sättet. Det kan skada ryggmärgen allvarligt.

 2. Storgurka skriver:

  Ser också Bulan som enda(självklara) förstärkningen man bör göra. Laget är så pass starkt o har allt att vinna. Ska man gå upp måste man ha flyt, med skador osv. Då spelar 1 spelare dit så stor roll.

 3. Gurkan 63 skriver:

  Jag håller inte med helt Ang värvningar vid denna tidpunkt i serien, skulle det ha värvats skulle det ha gjorts tidigare. En grupp som är homogen och trivs tillsammans och jag kampat ihop från start det är som en stor familj . Dagens vik är inte sämmre än lagen ovanför i tabbellen. Håller med föregående talare skulle man värva så Berglund är en som skulle lyfta laget och hela ROCKLUNDAHALLEN! !!!

 4. Bozo skriver:

  Klubben bör lägga all kraft att få hem Bulan åtminstone resten av denna säsong. Då är det kanske viktigare saker än pengar som gäller. Kryp för hans farsa (om det finns något otalt där), engagera hans polare (Thalberg väl?). Ivarsson hade väl Bulan som tränare (assisterande).