VIK, med allt bättre Jansson, imponerade endast i skytte mot AIK när ”rätt” killar åter visade klass i avslut då även Kemp fick glänsa med ett lysande matchvinnarmål – men annars blekt

Janssons trea. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

4 svar

 1. Christer Lövstav skriver:

  Inte bara spelarna som är saligt trötta på försäsongen. Är det inte lite väl många matcher? Orkar man ens bry sig om nästa match?

 2. Viiik skriver:

  Topping, Bergman och Skedung var väl de enda som var bra i period 2, som var blekare än efter att man använt Vanish.

  Topping kommer nog inte få många rubriker, men han kommer bli en viktig spelare som säkert kommer göra 30 poäng i det tysta.

  Bergman ser ut som en ny spelare, han dominerar nästan bitvis som han gjorde när VIK var i ettan.
  Både Skedung och Kangas ser tyngre och stabilare ut, tycker också generellt att laget känns bättre tränade i år? De orkar på ett helt annat sätt.

  Om man hade tvivel på Halonen innan så tycker jag att de tvivlena börjar suddas ut nu, han var väl snudd på bäst på planen igår.

  Men Loponen hade en riktigt tung kväll igår, i andra perioden tror jag att EN uppspelspassning satt på blad, resten var 1 meter framför eller bakom, konstiga beslut i egen zon och dräll.

  Anledningen till att PP1 var urusellt igår var Loponen, återigen inte ett uppspel satt som det skulle. Vilket resulterar i att VIK inte kommer in i anfallszonen.

  Men men, en vinst är en vinst.

  • C skriver:

   Bra skrivet!

   Kangas och Skedung gjorde även ett jättejobb i boxplay, kommer döda mycket tid ihop där.

   Sen gjorde ändå vår förstalina 3 mål trots att Komarek var poänglös. Starkt! Ser lovande ut för en topp 4 plats i serien.

 3. Klockrent skriver:

  Håller med om det mesta det viktigaste är att man gör mål. Men typ sista 15 min i andra var riktigt bedrövliga. Almtuna nästa dubbelt upp men andra matchen självklart den viktiga. VIK har ju chansen att få riktigt publik tryck med 3 hemma matcher på första 4 matcherna i hockey- allsvenskan. Tycker Helmersson hade klock rena kommentarer efter matchen.( på VIK Sighten)