VIK verkar ha en bra högstanivå efter 14-1 mot Vita Hästen & Södertälje inom loppet av en vecka – ”nye” Kruse vass, fyra poäng av Hetta/Asplund & Tornberg fortsätter näta

Emil Kruse verkar ha tätat till sin stil och överarbetar inte längre situationer. FOTO: RUNE ÅHLÉN

2 svar

  1. VIKarn skriver:

    En annan andledning till att det ser rättså bra ut så här långt, är nog det faktum att vi fått behålla de spelare tränarna ville ha kvar.
    Man ska inte underskatta kontinuitet, när det kommer till att bygga en grupp, eller ett lag.

  2. Daniel skriver:

    Det känns som att hela laget har utvecklats ett snäpp sen förra säsongen. Det plus riktigt bra nyförvärv, med Hetta och Tornberg i spetsen, ger en annan tyngd till laget i spelet. Sen tycker jag att Z ska ha ett plus för hur han har hanterat hela den här lånekarusellen i ligan. Asplund har definitivt kvaliteter på isen som höjer de andra, men han verkar också ha en inställning som gynnar omklädningsrummet. Så även när han åker över pölen så är nog hans positiva bidrag större än den lucka han lämnar – vilket kanske inte blir fallet i andra klubbar som lånat mer friskt med blandad kvalitet. I slutändan så kanske laget inte är, eller ska vara topptippat, men det känns rejälare i år. Ps. hoppas att det blir lite Swish-kampanjer till klubben snart också!