VIK:s spetsiga lagmaskin tog säsongens tyngsta skalp borta mot AIK efter hattrick av Lukas Zetterberg

Hur mycket kan trion till vänster höja sin jämnhet 20/21? FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 svar

 1. Miko skriver:

  Bara att instämma i alla de beröm som nu laget så välförtjänt får. En riktigt meriterande seger mot ett topplag som nu får inkassera sin första förlust under ordinarie tid på hemmaplan och sammanlagt den andra under säsongen. Vad snabbt det vänder. Innan uppehållet snackades det om att värva, farhågor om ett ovisst kval och huruvida laget nu var på väg neråt. Tre omgångar senare är man kanske allsvenskans hetaste lag. Riktigt kul. Tror att grabbarna är ödmjuka och kommer fortsätta jobba hårt. Riktigt imponerande jobb av Zäta och Paananen att med små medel få till ett så slagkraftig lag. Naturligtvis kommer det dippar men jag tror det här laget kommer hitta sätt att ta sig ur dessa så att de inte blir långvariga.

 2. robert jonsson skriver:

  Helt suveräna insatser av VIK i de senaste matcherna. Gäller dock att hålla fötterna kvar på marken o inte flyga i väg.
  Det har endast spelats 19 matcher av 52.
  Målvakterna både Ersson o Dahlbom har spelat på topp i matcherna och målskyttet samt pp har varit högeffektivt. Dippar kommer och med tre poäng för vinst kan tabelläget förändras snabbt. Skador o sjukdom kan också ställa till problem o det kommer att inträffa i en så lång serie.
  Truppen är inte heller särskilt manstark. Vi får ta en match i taget.
  Hitills får dock laget med beröm godkänt.

 3. Marko skriver:

  O Festen fortsätter… Ja, jag är imponerad av detta VIK trots att det är långt kvar tills säsongen summeras. Grymt gjort o städa undan gnaget på bortaplan också. Inte någon vardagsmat de senaste åren för våra gulsvarta att komma därifrån med alla pinnar. Forza gulsvart

 4. Johan skriver:

  Får väl försvara Beck lite då. Tycker han tog jobbet hela matchen. Sitter på en helt annan spelförståelse än alternativen, i synnerhet små smarta instick och förlängningar i mittzon. Sen blir man ju alltid utpekad när man ligger bakom baklängesmålet.

 5. Fredrik skriver:

  Tycker faktiskt benker har en hel del oflyt… Skapar trots allt lägen och är nog väldigt jobbig för motståndarna. Beck däremot vet jag inte hur Paananen tänker med, måste vara frustrerande för nån annan att sitta när han får chans på chans utan att ta den.