Vindarna blåste Storm och Malmös väg då VIK trots flertal ribbträffar föll och är nu piskade att slå Örebro

4 svar

 1. Lillgurkan skriver:

  Och jag tycker att gänget bakom VIK Fan Central borde ta över nyhetsrapporteringen på VIK.se, så att bakåtsträvaren Bosse Wallin kan bli entledigad.
  Läs Bosses senaste blogginlägg (och matchrapporten på VIK.se) och jämför sedan med den här matchrapporten. Ni är 100 klasser bättre i er rapportering! Bra jobbat!

 2. Lillgurkan skriver:

  Surt att vi inte får med oss någon poäng igår.. Studsarna går helt klart Malmös väg. Tydligt är dock att Helmer och Frisk inte hänger med när tempot höjs till SHL-nivå. De hade stora problem mot AIK, och även igår mot Malmö.

 3. AJ skriver:

  Bra analys och bra skrivet!

 4. Malmöbo skriver:

  Malmö gjorde det bra igår. Många av VIK:s avslut blev från kanterna, medan de själva kunde göra mål i trånga situationer framför mål. Var det inte två självmål??

  Tittade (samtidigt) på Örebros match mot Rögle. Örebro fick två lätta mål i inledningen och verkade sedan tro att de kunde åka på en skridsko, men det gick ju inte. Rögle har ett fantastiskt medflyt i denna kvalserien och verkar gå mot SHL.
  Men efter att ha sett denna match tror jag att VIK har större chans än jag tidigare trott, men då måste den hårda forecheckingen fungera. Örebro håller gärna i pucken innan passningarna och jag tror att de går att stressa ner.
  Dessutom har det kommit in nerver i Örebros spel.
  Örebro är favoriter, måste föra spelet. Det talar för VIK.