Vindsnabba forwards på marknaden & frågan om VIK ska vara säljare eller köpare 15 februari blir allt hetare

2 svar

  1. Marko skriver:

    Jag tror inte på status quo varianten, då tappar man ännu mer stöd och sponsorer är jag rädd för. Giliati ser ut som en spelare som kan göra skillnad,Cutta har väl lite koll på honom eftersom de var i Saipa samtidigt en tid. Har kikat runt på olika lag i en del ligor och visst borde det finnas spelare att plocka från lag som inte har något att spela för.
    Det finns ex en del transatlanter både i den danska samt den norska ligan som gör mycket poäng och har en del spetsegenskaper som VIK saknar men samtidigt så är jag lite osäker på klassen i ligorna. Dock så är de spelarna säkerligen mindre dyra i drift än spelare från alpligorna.Samtidigt så behöver VIK in spets till en första lina och då ska det vara klass på de som kommer in.

  2. Mike skriver:

    Man måste ju ha en målvakt värd namnet. Sen tycker jag inte det var så illa igår och med en normal mv hade vi kanske vunnit. Låna hit någon typ Söderström från dif som är i hästen o inte spelar så mycket eller ta hit Fransson. Han kan ju iaf vara bra till skillnad från de andra 2 som fått hundra chanser