Allt mer forwards-i-kuggat Västerås lite bättre än skickligt Mora då Sorkin nätade i hemmadebuten

9 svar

 1. gns skriver:

  Bra bilder, fint med 3p. Go VIK!

 2. J skriver:

  Måste hålla med VIKPelle , Det Lindros yrar om är helt felaktigt , Och sedan tror jag många har fått för sig att han skal vara någon poänkung och liga 1a i poängligan , Så har aldrig varit fallet och kommer högst troligen inte bli så iår heller. Han har en stabil tekare och stabil center som kan bära en kjedja gennom sin rutin , särskilt när det kommer till kval osv. Att han fått en liten halv trög start är ingen hemlighet men hans tekningar är det absolut inget fel på , 59,44% är utan tvekan godkänt. Han kommer förmodligen växa tillsamans med laget under säsongen. Men återigen . förvänta er inte att han ska gå och bli poängkung från ingenstans , inte därför han är i vik.

 3. Göran skriver:

  Det är Franssons spel som är den största skillnaden mot förra säsongen.
  Hade Frasse varit lika bra förra säsongen som han är nu, så hade VIK idag spelat i SHL.

 4. Jan skriver:

  Chad Costello uppges vara klar för en klubb i Hockeyallsvenskan.
  Oklart vilken. Mun surras om Tingsryd

 5. VIKPelle skriver:

  Vad yrar du om Lindros? Lihagen är inte på topp, det är sant. Men han är överlägset VIK:s bästa tekare med 59,44 %. Någon poängkung har han aldrig varit, så där får man ha måttliga förväntningar. Ca 30 poäng som han gjorde förra året är nog det han kan klara i bästa fall.

 6. Lindros skriver:

  Lihagen!?!? Han ser inte ut att må bra. Seg, svag, och allmänt vimsig. Vinner knappt en tekning.
  Här måste VIK ledningen sätta sig ner och fråga om det är något på eller sidan av planen som stör honom. För uppenbarligen är det något som inte stämmer.
  Annars tycker jag detta lagbygge är riktigt intressant, tre riktigt bra kedjor! Kan bli fyra om de får igång nämnde Lihagen.

 7. Marko skriver:

  Måste säga att jag liksom många andra är imponerad av Borgman, mycket goda insatser. Sen vill jag också lyfta upp Mylläri som kom in på try out, han är ju en av våra bärande backar och jag tänker att han med rätt träning och i bra miljö kan vara en resurs för VIK många år framåt även i SHL när den dagen kommer.

 8. Tommy eriksson skriver:

  Styrkebesked!
  Alla lag kommer att känna obehag att möta detta Vik i år, tunga och frejdiga. Saknar varken Angell, Jakobsson eller Emmerdahl till denna säsong. Grabbarna som tagits in istället gör stor skillnad, alla tacklar men framför allt så skjuter de både bra och gärna. Forza VIK

 9. Bonzon skriver:

  Urbas var grym ikväll!