Intressant möte med VIK Support som vill #byggaVIK

 

Undertecknad blev hedrande nog inbjuden av VIK Supports vice ordförande Jimmie Andersson till ett möte på ALLSTAR (som också stöttar VIK) under tisdagen med stora delar av VIK Supports styrelse. Sympatiske ordföranden Tom Lindh styrde mötet med en mild, men fast hand.

Det var verkligen trevligt att träffa personer med hjärta och hjärna som brinner så för VIK, vilket vi alla bland annat sett genom alla lysande TIFOn. Det var också kul att känna att detta är ett gäng som även kan lyssna och vill jobba tillsammans med alla gulsvarta för VIK:s bästa.

Syftet med mötet var att diskutera hur vi alla i VIK-familjen kan hjälpa laget ur det prekära läget. Vår slutsats blev densamma som det sportcheferna kommit fram till: Laget behöver förstärkas, för att bland annat ge alla unga spelare fler stöttepelare att luta sig mot.

Men för det krävs resurser och vad vi förstår badar inte VIK i pengar just nu. Spelarmarknaden är fortfarande intressant och kan man stadga upp laget med några rutinerade pjäser som skulle ge laget mer hårdhet och spets skulle det kunna ge bra utväxling för befintliga spelare.

Dessutom, eftersom vi redan till nästa säsong ser en ljusning på flera plan (vilket jag bloggat om tidigare) är det av vikt att denna säsong kan verka som en värdefull bro in i framtiden.

Med andra ord: Håll utkik efter initiativ för att #byggaVIK de närmsta dagarna på VIK Supports hemsida och i sociala medier!

snap_isAutoPosted:
1
snap_MYURL:
snapEdIT:
1
snapFB:
s:262:"a:1:{i:0;a:8:{s:8:"postType";s:1:"I";s:10:"SNAPformat";s:77:"Nytt inlägg (%TITLE%) på %SITENAME%. %IMG% %ANNOUNCE%. Läs mer här: %URL%";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:9:"isAutoURL";s:1:"A";s:8:"urlToUse";s:0:"";s:4:"doFB";i:0;s:2:"do";i:0;}}";
snapTW:
s:325:"a:1:{i:0;a:10:{s:2:"do";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:51:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #vikfancentral";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:4:"doTW";s:1:"1";s:11:"isPrePosted";s:1:"1";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"783649447586725888";s:5:"pDate";s:19:"2016-10-05 12:46:02";}}";

1 Kommentar

  1. Marko

    Låter bra med ett supporterinitiativ gällande förstärkningar. En förhoppning skulle vara att sponsorerna matchar någon procent av en ev insamling så att det kan dyka upp ett par “gubbar” i laget som höjer kvaliten.

Tweets

Claes Nyquist - AvatarSeClaesClaes Nyquist

@VIKFanCentral Bra analys och tack för att du lyfter Bergman! Jag håller helt med och hoppas att fler som varit kri… https://t.co/gAEubiM43Q

SvaraRetweetFavorit
🇫🇷swedish psycho🇫🇷 - Avatarvansinnigsson🇫🇷swedish psycho🇫🇷

@VIKFanCentral Som alltid en bra analys, tack!

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@Johan68Holm du var snabb att läsa, men jag vet tyvärr inget mer.

SvaraRetweetFavorit
Johan Holm - AvatarJohan68HolmJohan Holm

@VIKFanCentral Ny värvning? Vill veta NU! 🤷‍♂️😊

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto