Jeremy Williams fru Ashley Leggat om att varför de stannar: ”Funderade på andra erbjudanden men våra hjärtan är i Västerås”

Jeremy visade hjärta med stöd av Ashley och valde  kanske bort de största pengarna för tryggheten i Västerås och möjligheten att för evigt bli ihågkommen som en av huvudpersonerna till att ta tillbaka VIK till hockeyns finrum. FOTO: RUNE ÅHLÉN FOTOBLOGG

– Vilken bra match mot Karlskrona, säger Ashley direkt. Jag är så glad att de vann!

Centralen fortsätter här sitt lite fördjupade redaktionella grepp och går längre än att bara analysera en svart studsande puck på vit is jagad av tio man. Människorna och livet vid sidan av isen betyder så klart lika mycket för hur VIK presterar väl på isen.

Jeremy Williams fru Ashley Leggat är mycket intresserad av hockey och vi följer här upp den tidigare intervjun från i höstas med att fråga varför paret stannar ur hennes perspektiv.

Varför valde ni att stanna i Västerås? Jeremy måste haft många lukrativa anbud?

– För att besvara din fråga så har vi beslutat att stanna baserat på den potential vi ser i den här klubben, vilket i slutändan handlar om att gå till SHL. Vi känner verkligen att det finns en stor chans att det kommer att ske, säger Ashley.

– Plus, vi älskar fansen, staden, laget och människorna och personalen kring laget här, så vi ville verkligen inte lämna en sådan bra plats!

– Vi funderade på några andra erbjudanden, men i slutändan visste vi båda i våra hjärtan att Västerås är där vi ville vara.

– Vi har aldrig varit lyckligare och vi vet att Västerås är den sortens ställe där vi skulle älska att starta vår familj. Jag personligen har verkligen lärt mig älska den här staden .

– Jag älskar fika-ing (haha). Det har blivit en rutin i min vardag! Jag har också kommit riktigt nära de andra fruarna här och har skaffat en hel del nya och fantastiska vänner.

– En av mina favoritsaker det här året har varit att jag lärt mig att åka skridskor. Andreas Frisks flickvän Felicia och jag åker ofta skridskor på utomhusrinken utanför ABB Arena. Jag ser fram emot att träna på det i två år. Kanske kan de sätta in mig i en match om jag blir tillräckligt bra (haha).

097

FOTO: RUNE ÅHLÉN FOTOBLOGG

Hur ser dina planer ut framöver med din egen karriär?

– I december filmade jag en ”pilot” (”testfilmade”) för en ny show kallad ”Rise”. Jag spelar en sjungande popstjärna som dömer en talangtävling och försöker hitta nästa stora dansstjärna. Det går på abcspark.ca och jag väntar på att höra om det kommer att gå till en full säsongs tv-show, berättar Ashley.

– Efter att jag filmade det kom jag tillbaka till Västerås. Jag har inte haft möjlighet provspela så mycket härifrån, eftersom regissörerna och producenterna oftast vill träffa dig personligen.

Vad händer härnäst?

– Jag är på väg tillbaka till Kanada i morgon (torsdag) för att vara värd för en stor välgörenhetsgala i Winnipeg. Jag kommer sedan att ha möten kring nya projekt i Toronto. Om jag inte får börja filma något på en gång ska jag försöka komma tillbaka hit till kvalserien!

– Det ska bli så spännande under kommande månader här och jag hoppas att jag kan vara här för att heja VIK vidare till SHL!

– Tack för allt stöd till Jer och mig. Det betyder mer än ni tror. Jag vill tacka alla för att ni varit så trevliga mot oss så att vi ska känna oss som hemma. Detta är den första plats som vi har varit på i Europa som vi verkligen tycker är hemma. Vi är så glada för att vi ska spendera de närmaste två åren här, säger Ashley avslutningsvis.

***

Så alla svenska regissörer och producenter, här finns en skådespelerska möjligen ledig framöver!

3 svar

  1. PeGe skriver:

    Enligt vad jag läst så har NJ sagt att det inte finns klausuler men enligt intervju med Jeremy i VLT så finns en brytmöjlighet efter nästa säsong.

  2. Freddan skriver:

    Micke, önskar att jag kunde tro på det här, men har han en SHL-klausul är det ju tyvärr inget värt. Vet du något om hur kontraktet ser ut i det avseendet?

  3. fredrik skriver:

    Verkar som Västerås gör något väldigt bra! Hoppas även på förlängning med Mcardle! Och tror även Legein skulle vara ruskigt bra om han fick/ville stanna, han har skyhög kapacitet!