Motstridiga uppgifter omkring lösning eller ej på NHL-konflikten

Kommer Conny till VIK som en tröst om NHL drar igång?

Sällan har VIK:s öde legat så långt ifrån VIK:s kansli som nu. Så långt bort som sex tidzoner västerut till New York och förhandlingarna i NHL.

***

Hur kommer det gå då? Känns lika svårtippat som Malmö-VIK på torsdag.

Enligt Marie Lehman på SVT:s Twitter så kommer det troligen inte bli något NHL-spel: “Många NHL-initierade höjdare på vårt hotell. Snacket? Att det inte blir nån NHL-säsong i år. Där ser man. Enligt folk från ägarhåll.”

Samtidigt skriver NESN.com att NHL-ägarna har sagt till sin representant Gary Bettman: “Att ställa in hela säsongen är inte ett acceptabelt val”.

Det rapporteras också att ett nytt avtal måste vara klart innan den 11:e januari. Annars ställs hela säsongen in och VIK hämtar kanske in lille megatacklaren TJ Oshie från “Bulans” St. Louis? Och kanske fixas ett dubbelpass åt Brendan Mikkelson för att slippa skicka upp Brady Leisenring bredvid David Lundbohm i kostym på läktaren?

Oshie skulle vara den powerforward (om än bara 180 cm) som VIK verkligen skulle behöva för att kunna skapa rejäl oreda i en eventuell kvalserie. En verklig attraktion i Allsvenskan.

***

För VIK:s del blir det vid NHL-spel enormt tunga förluster så klart. VIK-fansen får då istället hoppas på att Fredrik Johansson, Dave Lundbohm, Robin Nilsson och Per Helmersson kan komma in och lindra tappet en aning.

Plus att Lasse Johansson fortsätter att spika igen och att Mikael Zettergren, Kenneth Bergquist, Victor Backman, Robert Kimby och Brady Leisenring börjar spela på sin topp och producera. Då finns hopp om fortsatta framgångar. Det finns ju trots allt något av en vilande potential som förhoppningsvis kan aktiveras i VIK.

Det var ju dessutom ett mycket löst rykte tidigare att VIK har ett kontrakt med Conny Strömberg som aktiveras den 31:a januari om NHL drar igång. Dagen efter det ryktet publicerades i kommentatorsfältet på MrMadhawk blev det klart att Conny skrev på just till 31:a januari med TAIF. Kanske ligger något i det?

snap_isAutoPosted:
1
snapEdIT:
1
snapFB:
s:96:"a:1:{i:0;a:2:{s:8:"PostType";s:1:"A";s:10:"SNAPformat";s:31:"%SITENAME% %TITLE% %URL% %IMG%";}}";
snapLI:
s:47:"a:1:{i:0;a:1:{s:10:"SNAPformat";s:6:" ";}}";
snapTW:
s:252:"a:1:{i:0;a:6:{s:13:"SNAPincludeTW";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:55:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #hockeyallsvenskan";s:11:"isPrePosted";s:1:"1";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"286225687411564544";s:5:"pDate";s:19:"2013-01-01 22:41:36";}}";
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:62:"https://vikfancentral.se/wp-content/uploads/2012/04/MG_5956.jpg";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

2 Kommentarer

  1. Jonathan

    Läskigt! Jag spekulerade ang. Connys framtid i VIK (?) själv för någon dag sedan, utan att veta om rykterna.
    Skulle inte heller ha något emot om han kom när NHL-säsongen ställs in. Skulle även det vara en rejäl boost!

Tweets

Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@JoeLongplay Gunnarsson har lite för bra CV för det. Kan bara bli bättre härifrån. Men DG behöver bli mer vaksam och ödmjuk i egen zon.

SvaraRetweetFavorit
liberty longplay - AvatarJoeLongplayliberty longplay

@VIKFanCentral Östman har imponerat sen första matchen, kan nog vara årets fynd. Däremot kan Gunnarsson bli årets flopp.

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

VIK fick äntligen ihop 40 solida minuter i rad borta mot AIK och det räckte tack vare Lunsjös artisteri, vass och m… https://t.co/8ijqpXu2FD

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto