Rätt med tuff målsättning och lite chatt med paret Williams

Det står klart att VIK:s glasklara mål med säsongen är att gå upp i SHL. Bonusarna gäller också bara vid avancemang. Helt rätt signaler till de nya spelarna och till veteranerna. Och till publik och sponsorer.

Det finns också fog för detta då man tittar på spelartruppen. Med detta upplägg är risken liten att laget lite känner sig nöjda att bara ta sig till kvalserien. Så var känslan ifjol efter två inledande segrar.

Risken är såklart det bli väldig press på spelarna. Risken är också att publiken får skyhöga förväntningar och tröttnar fort om det går emot i början.

Men dessa risker är värda att ta för att vi ska få se ett mentalt tokladdat och icke ödmjukt VIK i kvalserien.

***

Twitter är ett bra forum. För er läsare som inte har det rekommenderas varmt att skaffa ett och följa Centralen och GurkOlle och alla andra original.

Igår skrev Jeremy Williams på Twitter att han längtade till VIK och att få träffa laget. Undertecknad svarade med att det var 2300 på ispremiären och Jeremy svarade ”Awesome!” och att de håller på att titta på flygbiljetter.

Jeremy är som bekant tillsammans med Ashley Leggat som är en kändis i Kanada med runt 31 000 följare på Twitter (Stora bloggaren MrMadhawk.se har runt 15 000 följare som jämförelse).

Även Ashley har valt att följa Centralen på Twitter och hon skrev till oss att hon räknar ner till dagarna till att få åka till Västerås. Paret Williams verkar redo och positiva till en ny upplevelse.

Följ Centralen på Twitter du också. Idag har vi bara runt 360 följare. Fler VIK-hjärtan finns väl därute?