Romano uppges lämna och siktar på Europa liksom Andy Miele?

Enligt Johan Thalbergs VLT-blogg lämnar Tony Romano då han inte får nytt kontrakt. Detsamma gäller föga överraskande Stefan Legein.

Synd på Tony som har många goda egenskaper som fart, teknik och straffskytte. Men till slut kanske NJ tyckte att Tony var för ojämn. Det hade varit intressant att få se Tony ytterligare en säsong med tanke på potential och ålder men priset kan också såklart spelat in.

Enligt uppgifter kan det också vara lite så att Tony vill röra på sig. Tänkbara destinationer enligt bra källa kan vara Finland eller tillbaka till Österrike.

***

En annan källa uppger att Andy Miele åter tittar på Sverige/Europa. Den lille teknikern som hunnit bli 26 år fick bara sju matcher i NHL trots bra med poäng i AHL och har kanske tröttnat på farmen nu.

NJ har faktiskt uppvaktat Miele tidigare som dock känns som en SHL-värvning. Miele ska enligt uppgifter tidigare till Centralen nobbat ett SHL-erbjudande ifjol.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

1 Kommentar

  1. 021h

    Dumpa Romano är en miss, finns mycket potential kvar där. Miele är en drömvärvning

Tweets

kent johansson - Avatarkentjohansson5kent johansson

@VIKFanCentral @GurkOlle Fick inte Mora en enda utvisning eller vadå?

SvaraRetweetFavorit
Stefan Holmgren - AvatarStiffen80Stefan Holmgren

@VIKFanCentral @firingclose Vanligtvis brukar första 10-12 min av pausen vara till för spelarna. Tejpa om någon klu… https://t.co/x4mcpiPBZx

SvaraRetweetFavorit
Örnie 🦅 - AvatarOrnie1939Örnie 🦅

@VIKFanCentral Med tanke på Wessners negativa utveckling, hur toppstyrda är domarna egentligen? Jag tycker att han… https://t.co/x67tEW1wke

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto