Samma gamla sega VIK i Gränbyhallen då mycket hungrigare Almtuna vann efter straffar trots ny stark insats av Kruse

En vass Kruse lämnades ofta ensam i Uppsala. FOTO: RUNE ÅHLÉN

3 svar

 1. Musse skriver:

  Det positiva i den här matchen var att Kruse fick visa vilken bra målvakt han kan vara. Hans absolut bästa match hittills. Leduc får godkänt av utespelarna. Men resten…. jag skrev efter Timrå att Uhh vilken dålig hockey vi spelar, nu var vi ännu sämre. Jansson och Nilsson släppte två rena frilägen i sitt första byte!!! Källström och Själin verkar inte passa ihop. Men det tråkigaste är att det inte finns någon energi i offensiven. Saknar förra årets uppspel, passningsspel och långa anfall, kryddat med ett sylvasst pp. Visst vi kanske har tagit lika många poäng nu men det var mycket roligare att titta på det spelet, även när vi förlorade. Blir nog inte bättre så länge det inte finns någon konkurrens i laget. Hertzberg behöver bli frisk och vi behöver nog få in två riktigt bra center/forwards för att få in ny energi i laget. Se på Mora, de har hittat några bra transatlanter som har lyft deras spel så de förmodligen kommer att klättra i tabellen.

 2. Pelle skriver:

  Jag vet inte hur många gånger VIK har ”hjälpt” andra lag att komma ur sina förlustsviter de senaste åren. Finns förstås ingen statistik på sånt, men visst har det väl även hänt tidigare den här säsongen minst en gång. Har bara förträngt vilka det var. Det kanske var KHK.

  • Bozo skriver:

   Så blir det med usel konkurrens i laget, finns inte tillräckligt med incitament att ge allt alltid. Usel konkurrens blir det med tunn trupp som är ett resultat av fattig förening. Men med upplägget i hockey räcker det att ge järnet sista veckorna på säsongen.