Silly 14/15: Janne Karlsson ledig och poängmaskin valde Örebro framför småstaden Leksand

3 svar

 1. JL skriver:

  Janne K är ute efter att tjäna pengar.
  Han har erbjudande från kontinenten.

 2. Göteborgaren skriver:

  Hoppas ryktet att Janne Karlsson är på väg till SSK är fel (se LT). Känns som ett steg åt fel håll för honom, fast en utmaning blir det i så fall.

 3. Marko skriver:

  Helt ärligt så tror jag Janne Karlsson i stort sett är klar för VIK! Det är lite för många ”-oj, vad hände här-” just nu… NJ visste att Fagervall var förlorad, NJ har under en längre tid kollat runt och snackat med tränare och vips så är Janne Karlsson ”arbetslös” efter att ha valt att inte fortsätta sista året på kontraktet. Om han sen är rätt man för VIK? Ja kanske.. Jannes tankar om det offensiva spelet skulle passa VIK:s kvicka och skridskoskickliga forwards väldigt bra när jag verkligen funderar på de.. Som jag sa: Tror faktiskt att det är i de närmsta är klart.

  Varför blir jag nervös varje gång Conny Strömberg nämns? Tror han är sjukt dyr eftersom han tror sig vara 23 år och bäst i världen. Han är en superdiva och likväl som han kan vara olja i en maskin så kan han säkert i allra högsta grad vara gruset i samma motor. Som en kortsiktig lösning på 1 år för att boosta PP-spelet? Nja.. säger nog nej i alla fall. 🙂