Silly: Modo & Södertälje släpper spelartyper VIK behöver, lösa rykten om dragkamp med Karlskoga om Kristianstads back – men många avvaktar nog ödet för Björklöven, Timrå, Brynäs & HV71

Har "gammeln" tagit Brendan Mikkelson, eller skulle 33-åringen vara en bra pappaback i VIK? FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 svar

 1. Lasse skriver:

  Christopher Bengtsson är en klassspelare! Följt han i SSK många år. SHL klass på honom i många stunder.. snittar strax under en poäng/per match och ett halvt mål per match den här säsongen de han spelat. Även mest poäng i SSK i deras slutspel den här säsongen. Skulle inte förvåna mig om han hamnar i Liiga eller SHL? Men absolut om Västerås kan vara med och hugga där är det bara att gratulera..

 2. Robert Jonsson skriver:

  Grunden ändock att man låter talangfulla juniorer från egna HG slussas in i A laget. Målet nästa år bör vara att spela in minst tre stycken förutom Kangas. Kan ju inte vara så att vi endast utbildar juniorspelare under ett antal år o sen går de vidare till andra elitklubbar. Vi får se vilka spetsspelare Zäta lyckas locka till klubben. Intrycket man fått är trots allt att kommunen inte är med i satsningen samt att rejäla storsponsorer saknas. Får hoppas att mina funderingar inte stämmer.

 3. Jan Malmberg skriver:

  Anton Svensson 4 i poäng ligan i hockeyallsvenskan själv klart en spelare som VIK behöver. Och Ivarsson som många klagat på är ersatt av ett förhoppningsvis bättre alternativ.

 4. Musse skriver:

  Ibland har man bra källor…….😉

 5. Peter T skriver:

  Viktigt tycker jag att vi får in ett par riktiga vinnarskallar (hårdingar), som inte viker ner sig, och som vill vinna till varje pris.
  Tycker det saknades i senaste upplagan av VIK, i viss mån även förra upplagan.
  Första kvartsfinalen mot bik, va ju nästan pinsam, ett par riktiga överfall på FJ å Lill Z, konsekvens för bik uteblev totalt.
  Efter crosscheckingen på FJ, kunde man se att Skedung tar tag i Taggen lite försiktigt på axeln bara, för att han ska åka där i från.
  Men för helvete, VIKarna kändes inte alls på kopplade, hur det nu är möjligt.
  Nä lite mer kött å muskler, med vinnar mentalitet efterlyses från min sida.
  Kan de dessutom spela hockey någorluna är det ingen nackdel 😉