Södertälje petade ner Västerås till fjärdeplats och redan nu börjar topp-3-racet

2 svar

  1. Mikael Norèn skriver:

    Läktarplats, bara att hålla med dig. Tycker att VIKs organisationskultur är förbättrad under Fagervall. Återstår dock att se om Niklas värvningar äntligen håller även i slutspelsmatcher. De t har de inte gjort tidigare två år…

  2. Läktarplats skriver:

    Instämmer till fullo! Det är nu upp till bevis om VIK är ett allsvenskt topplag eller inte. Ditt ord ”organisationskultur” gillar jag skarpt och den omfattar alla. Från VIKs utlånade spelarna till Kallinge till klubbchefen Anders Eklund och alla däremellan.
    Jag har svårt att smälta förlusten från i tisdags men är desto mer imponerad av Leksand. Hur man reste sig efter den inledande nedsablingen och man inte bara reste sig utan klev förbi VIK och vann denna viktiga sexpoängs match. Ett Leksand med bara unga spelare, ett Leksand som är rejält skadedrabbat, ett Leksand på gränsen till konkurs. Att man lyckades i tisdags, att man fortfarande leder årets tuffa serie, kan det bero på Leksands organisationskultur? Deras organisationskultur ända upp till ett proppfyllt välsjungande bårtastå.