Tänkbara kedjor med nyförvärvens nya nummer & liten AHL-lirare väljer mellan Sverige och att stanna

Thomas Paananen kan vara nöjd med lagpusslet i teorin, frågan är hur "heta tavlan" med kedjor kommer ser ut nu. (arkivbild)

6 svar

 1. Simon skriver:

  Ser bra ut! Tror nog att förstakedja som du föreslåt kan bli ett huvudbry för många lag i vinter, om allting klaffar då såklart. Snart börjar det!

 2. Pelle skriver:

  Glömde bort Younan som är under stark utveckling.

  Alla lagdelar verkar bli bättre. Myrenberg var sensationellt bra i matchen mot SSK. Han sticker förmodligen till jvm. Men då har vi en grym backup i Kruse som kommer hålla hög klass. Omöjligt att veta vem som blir förstemålvakt i VIK.

  Den som blir svårast att ersätta i hela laget är väl egentligen Östman som jag ser det. Men där får fler spelare stiga fram och kompensera.

 3. Peter skriver:

  Jag är inte alls orolig för forwardssidan och håller med om att det känns som ett snäpp upp från föregående säsong. Då är jag lite mer osäker på backuppsättningen. Jag kan inte riktigt se att man har täppt igen hålen riktigt ordentligt efter tappen av Lindelöf, Liwing och Ingman. Jag hoppas dock naturligtvis att jag har fel 🙂

  • Pelle skriver:

   Ingman var ju inte med förra året ens. Det lustiga är att jag la inte ens märke till honom förra säsongen i KHK. Däremot blev jag väldigt imponerad av Nilsson. VIK har tappat Liwing och Lindelöf men fått Nilsson, Rose och Leduc. En förbättring enligt mig. Sen har vi Ehrnberg som kan slå igenom. Och sen stannar min favoritback Jansson.

   • Peter skriver:

    Du har helt rätt att Ingman inte var med förra året. Men tappet av honom blev nog ett väldigt tungt avbräck för Paananen och Zetterberg. Jag förstår inte hur du kunde missa Ingman. När VIK lyckades värva Ingman fick jag jublande grattis från folk som jobbar inom KHK som gratulerande till en supervärvning. För de trodde redan då att han skulle gå till SHL och var överraskade över att han valde VIK. En supervärning som tyvärr nu gått förlorad. Inom KHK var man dock lite mer tveksam till värvningen av Nilsson. Men som jag skrev så hoppas jag att jag har fel.

 4. Marko skriver:

  Tycker att det iaf på papperet ser tillspetsat ut från föregående säsong och det är enormt kul att följa ”resan ”som VIK gör efter tiden i ettan och framåt. Spännande säsong att se fram emot och är säker på en framskjuten placering igen.