Tidernas bästa och mest intressanta allsvenska väntar VIK:s svårbedömda nyförvärv

4 svar

 1. Dc skriver:

  Har svårt o tro att Lidström skulle ta på sig VIK-tröjan igen när han flyttar hemåt?! Men jag hoppas han går in i föreningen o hjälper till med att hitta sponsorer och jobba med att sätta VIK på kartan igen rejält! Han skulle betyda hur mycket som helst för VIK. 🙂

 2. Hockettok skriver:

  Att ta en NHL plats är svårt och trenden på (draftade) spelare som går up and down i NHL snittas oftas på 2-3 år. Har man inte övertygat så blir det allt svårare. Med tanken på att Silfverberg kommer till Ottawa Senators, så kanske Stéphane Da Costa inte får en ny chans.

  Vik har ju bevisat att dom kan leverera spelare både till NHL och Elitserien. Bara låna Stéphane Da Costa en säsong.

  För nu kommer Nicklas Lidström hem med en frisk miljon och spelar sin sista hockey säsong i viktröjan… då kanske Mikael Backlund vänder hem och tar nya tag för en ny NHL sejour till säsongen 13/14.

  upp till bevis nu att Västerås är en Hockey Stad och ha ett publik snitt på 4000 per match den kommande säsong..för i Karlskrona är det utsålt på biljetterna!

 3. Mikael Norén skriver:

  Eller så kanske centern och poängmaskinen Julien Desrosiers som också som Rouleau är från Quebec testa spel på högre nivå innan karriären är slut. Bröderna Da Costa känns ju åt varsitt håll långskott, då Stephande spelade i NHL förra säsongen och Teddy i Polen av alla ställen…

 4. Hockeytok skriver:

  Vik behöver en toppcenter annars tror jag det blir svårt i år.

  Vi får hålla koll på dessa två spelare i VM, Stéphane Da Costa, Teddy Da Costa, så får Alexandre Rouleau lite sällskap.

  Har bara fått en magkänsla att det här kan bli en av viks succekedjor och som en andra femma, ”Brady Leisenring Dave Lundbohm Mikael Zettergren”, med kapacitet på 120 poäng i vinter.

  Tror backbesättningen blir betydligare stabilare än fjolårets upplaga.

  Per Helmersson Alexandre Rouleau

  Stefan Warg Jonas Emmerdahl

  Andreas Lindh Christoffer Björklund