Västerås föll mot smart Södertälje lidandes av dumma utvisningar och tama avslut

6 svar

 1. Daniel skriver:

  Tyckte även Robin Nilson var bra i denna match , Robin har för övirigt startat poängproduktionen klockrent iår lär vinna pängligan bland backarna iaf

 2. Mikael Norén skriver:

  David, intressanta kedjor, men synd att Frycklund lämnas utanför. Tycker Frycklund sett väldigt intressant ut, men blir ett offer av att man bara kan byta om 12 forwards.

 3. David skriver:

  Så här tror och hoppas jag laget ser ut på tisdag.

  1:a Zettergren Berglund Bergqvist

  Nilsson Lindh

  2:a Backman Fornataro Eriksson

  Emmerdahl Helmersson

  3:e Berg Kimby Leisenring

  Warg Björklund

  4:e Söderkvist Kinisjärvi Mårtensson

  Extra spelare: Winge, Weiskog

  Ser rätt bra ut det här, tre linor som kan producera och en checkingline 🙂

 4. Mikael Norèn skriver:

  Micke, intressanta tankar. Ja, Eriksson kan utvecklas till lagets viktigaste spelare faktiskt, den potentialen har han. Fornataro som center och Eriksson i en fri roll på kanten låter intressant.

 5. Micke skriver:

  Man säger ändra inte på ett vinnande lag..tycker lite av en ledar tabbe att sätta in en matchotränad P Berglund i första femman. Framför allt när man inte vet hur länge den underbara kille kommer att vara kvar Sverige. Så har ju Kimby varit en av VIK,s bästa spelare under försäsong och början på serien.

  Dessa tre herrar verkar hitta varandra och förekommer ofta tillsammans i poäng protokollet, Brady Leisenring Marcus Eriksson Victor Backman, kanske också en ny kedja, Fomataro kan han frigöra Eriksson till att bli en mer offensivare winge eller är Eriksson ett het center ämne.

  Robin Nilsson tycker jag det händer mycket kring och är en energie knippe och kämpe och man lär sig av misstagen. Överlag så är det mycket misstag vid den offensiva blå från backarnas sida för att få till dom långa anfallen.

  Mera back till back spel för att få motståndet att förflyta sig i sidled och använd det sk.tysta skottet och tuffare trafik på mål så blir det 3 poäng mot Mora.

  Man säger ju fler kockar ju sämre soppa eller så slutar det med en topp 3 placering. 😉

 6. Marcus skriver:

  Helmersson vare ja.. kan vara den absolut sämsta back vi har haft sedan ola svanberg, iofs var väl ine heller han så mkt sämre. det ända skälet till att han har ett C må ju vara för att han är bra förebild utanför rinken, skäms ju varje gång han kliver ut på isen med sitt duttande spel!