Västerås tog bastant grepp om kvalseriebiljetten efter strålande match i Leksand

3 svar

 1. Läktarplats skriver:

  Kvalserien? Vi är inte där än – men visst kommer grabbarna att fixa det! Speciellt om man kan få till det enorma stöd som VIK-fansen bjöd på uppe i Tegera Arena. Man lyckades ju till på köpet få med Västeråsare på sittplats att skandera om ”VIK – det gulsvarta laget”. Varför lyckas man inte med det hemma i ABB Arena?
  Säga vad man vill men bättre hemmapublik än den som Leksand har finns inte och vilken inramning i denna underbara hall. Det här två frågorna är något för VIK;s marknadsgubbar att ta tag i tillsammans med VIK Suppoterklubb. Gör det snabbt så orkar vi rubba både Timrå (Växjö), Rögle, Södertälje och Leksand! Åtminstone så kommer Arenan att vara språngfylld och vi kommer att ha kul!

 2. Mikael Norèn skriver:

  Malmöbo, håller med angående Bergquist, var också fundersam,men han har ju faktiskt spelat i landslaget, är vass med sitt spelsinne när han får yta. Riktigt svar på tal där. Annars är just den stora frågan hur mycket mer forwards kan lyfta i en ev kvalserien…Om de kan lyfta än mer kanske VIK kan skaka om Rögle och Timrå 🙂

 3. Malmöbo skriver:

  Håller verkligen med om att Bacon var bra igår!
  Efter förra matchen skrev jag att Bergquist kanske skulle bytas mot Marklund. Ha, vilket svar han gav mig. Fagervall ser verkligen vad jag inte sett, att Bacons smånätta forechecking verkligen har en plussida.
  Har Bacon fått så mycket tid i boxplay förrut?

  Trots att Lasse var lite släpphänt på första skotten imponerar han verkligen. Orkar han hela vägen?
  Lindh tycker jag också imponerar, han sätter sig inte i så svåra situationer längre (Men det är också forwards förtjänst) – Fotbollsmålvaktsräddningen igår visar på en härlig attityd!

  Nu finns verkligen chansen. Hemma mot Asplöven låter enkelt och det är det. Jag är säker på att inställningen är rätt.