VIK fortfarande intresserade enligt Conny, Anders Eklund om Johanssons skada och lite mer Roulaeu

Conny Strömberg har nobbat tyska andraligan och senast Asplöven. Vad återstår? Kanske Italien Österrike och VIK, trots allt.

– Det finns lite intresse utomlands. Italien och Österrike bland annat och sen hörde Västerås av sig för ett par dagar sedan. Men det finns inget konkret. Klubbarna sitter väl fortfarande och väljer, säger Conny i en artikel i Expressen.

Hela 77 % av VIK-fansen är mycket positiva eller kan tänka sig Conny i VIK. Bara 23 % (inklusive hockeyoraklet Bosse Wallin) säger tvärt nej till artisten (enligt en undersökning här på Centralen).

Faktum är ju att Niklas Johansson tidigare klart uttryckt ett intresse för Conny. Så sent som den 31 maj fördes diskussioner enligt VLT. NJ sa att med Conny får man garanterat ett bra power play.

Dessutom känner NJ säkerligen Conny mycket bra sedan tiden i Arboga.

Det enda som förmodligen ändrats sedan början på juni är att Strömbergs lönekrav nu måste vara mer modesta…

***

Centralen fick också tag i alltid lika tillmötesgående klubbchefen Anders Eklund som berättade om läget med Fredrik Johansson.

– Han har tidigare varit på privatklinik i Köpenhamn men fick rådet att fortsätta behandlingen här. Det var uppenbarligen en lång process, säger Anders.

– Jag har aldrig varit med om något liknande, det var inte köer som gjorde att det tagit tid med operation tidigare, utan att han var tvungen att få bort infektionen ur kroppen innan de kunde operera.

Har ni planer på att utnyttja en privatklinik för snabbare rehab nu den förhoppningsvis sista operationen? (VLT rapporterade om semesterstängt sjukhus som fördröjer processen)

– Inte i dagsläget. Jag vet att Björn (Carlsson), vår läkare gör det som är bäst för Freddan och VIK. En privatoperation kostar ca 45 000 kr de gånger vi gjort det tidigare, berättar Anders.

***

Undertecknad fortsatte även dialogen med Anders Nilsson angående Alex Rouleau:

Tror du fransk hockey har utvecklats efter framgångarna i VM?

– Jag vet inte om franska ligan är bättre. Tror de flesta lag har mindre budget nu än när jag var där. Men de franska unga killarna tränar bättre nu än förr.

Du sa att du gärna sett Rouleau i Mora, jobbar du för dem nuförtiden?

– Jag jobbar inte för Mora jag tränar min sons lag och jag brukar jag tipsa om spelare och så.

Du sa senast att Rouleau spelar med små marginaler, är han inte så bra defensivt?

– Alex är inte dålig defensivt, men han kan bli lite väl optimistisk ibland. Han spelar mycket på inlevelse och jag gillar hans stil. Dock skulle jag para ihop honom med en defensivback, säger Anders avslutningsvis.

 

pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:62:"https://vikfancentral.se/wp-content/uploads/2012/04/MG_5956.jpg";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

1 Kommentar

  1. Bengan

    45000?
    Har inte VIK-spelarna idrottsskadeförsäkringar?
    Det har alla Elitserielag och många andra AS-lag….

Tweets

Claes Nyquist - AvatarSeClaesClaes Nyquist

@martin_park021 @VIKFanCentral Jo, det är väl i princip en naturlag… 😄 Men då får vi ta det. Tycker ändå det är rät… https://t.co/63fSqz0Gii

SvaraRetweetFavorit
Martin - Avatarmartin_park021Martin

@SeClaes @VIKFanCentral Sedan gammalt att han hänger game winning goal i tredje mot VIK 4min in i tredje! Fälth gjo… https://t.co/PpTJSjLwcp

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

Kapten Jimmie Jansson om träning och annat efter första dagen på is: "Mer på allvar nu med den tydligare riktlinjen… https://t.co/jy5jw6IJo2

SvaraRetweetFavorit
Claes Nyquist - AvatarSeClaesClaes Nyquist

@VIKFanCentral Jag tycker det var helt rätt att gå skilda vägar. Tyckte det stannade av senaste säsongen så ett mil… https://t.co/KsbYEWa8pK

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto