Åter svag start och blek bortainsats då Almtuna straffvann efter märklig domarinsats åt båda håll

7 svar

 1. Mr H skriver:

  Jag förtydligar. man måste ha en plan B när skador kommer så tungt som i år, och inte bara sticka huvudet i sanden. 🙁

 2. Mr H skriver:

  …och tar man inga risker, så får man vaddå, Gul ubåt?
  För att spinna vidare på det Du själv ser (som Du sa nedan). Man för skörda det man alltid har sått. Samma skörd varje år. Tung hockey straffar sig då de andra bara trampar runt till slut. Eller tillräckligt många. Många matcher med mycket publik – aldrig pengar i fickan. Konstigt.
  Sportchefen lämnar laget vind för våg i stället för att göra något för den mest skadeskjutna upplagan på många år!!
  Uselt skött. T V Å månader i sträck utan att ändra något, eller åtminstone ta in ett lån. Det går inte att klara sig utan tre ordinarie centers. Thats it! Ain´t gonna happen. Ever.
  Snart är det 20 poäng upp och bakom kommer Leksand, de vi alltid har så lätt för.

 3. H-Man skriver:

  Funderar lite på det här med träningsdosen. Att dom skulle vara nedtränade och att dom ska släppa på träningen lite senare. Om jag inte minns fel så hånade nya fystränaren gamla fystränaren Patrik Wik att det hade varit alldeles för dålig fys tidigare. Om fysen har varit så bra under försäsongen kan man undra om det är klokt och köra ner dom mitt under säsong. Känns som att det kan straffa sig nu när det börjar dra ihop sig. Har man sen lite sura förluster tär det nog bra både fysiskt och psykiskt.

 4. Fredrik skriver:

  Nu var det säkert många konstiga utvisningar. Det jag dock lagt märke till de senaste åren ä att de lag som är defensivare även drar på sig utvisningar.
  Bästa exemplet är nog Sverige i J20 VM.
  Mot Kanada brukade vi dra på oss massor av utvisningar. Speciellt i finalerna. Kanada kom undan med massor av konstigheter.
  Sedan mötte vi Finland i final och de var ju superdefensiva och drog på sig en massa utvisningar samtidigt som vi kom undan med saker vi hade klagat på om det varit mot oss. Osv.

 5. gul ubåt skriver:

  Om det är nu så oerhört nytt träningsupplägg denna säsong hoppas jag även spelarna förbjudits att läsa media för att inte bli knäckta innan träningsdosen minskar.

  Hur som helst lär det bli en lång väg att vandra från januari med många många matcher. Tur då att de tränat bra då.

 6. VIKPelle skriver:

  tjatrandevikare, så du tror inte på NJ när han säger att de skall lätta på den hårda träningen i januari? Det är ju ett nytt upplägg i år för att inte historien ska upprepa sig i slutet av säsongen.
  Själv är jag optimistiskt lagd och litar på vad ledningen säger. Dessutom så tycker jag att det vore ologiskt att ett så bra lag på pappret skulle kunna vara så dåliga som de varit en längre tid nu. Det måste finnas mycket mer att få ut av det här laget. I princip alla spelare underpresterar kraftigt just nu.

 7. tjatrandevikare skriver:

  Nu får du ju ge dig, det är väl klart dem inte är nedtränade. Vore ju tjänstefel från VIK-ledningens sida i så fall. Dem är inte bättre i år helt enkelt tyvärr 🙁