Björk får lämna efter tryouten: ”Han är duktig men vi har backar av liknande kvalitet”

4 svar

 1. Mikael Norén skriver:

  Björks agent är Erik Ryman.

 2. dfg skriver:

  Rätt intressant vinkel Krille plockar fram ang det där med agenten och antalet lirare som han har i VIK. Vore kul om du kunde följa upp det Micke!
  I den raddan som du räknade upp känns det som 50/50 mellan succé och flopp. Btw, undrar vem Björk har som agent?

 3. Mikael Norén skriver:

  Krille: Mike Wirll, Matt Sisca, Jason Walters, Evan McGrath, Damien Fleury, Broc Little, Alex Rouleau, Leisenring, Kimby (?) och Messy är lirare som varit eller är i Granbergs stall. Kan vara flera, svårt att veta. Vissa riktiga toppar som gör att det är svårt att såga ”samarbetet”. Vet dock ej hur det brukar se ut i agentkretsar och hur många spelare per lag varje agent brukar ha… Kanske någon mer kunnig kan utveckla?

 4. Krille skriver:

  Soppan runt värvningarna fortsätter…
  Man visste väl att Björk var mer defensiv än offensiv när man tog in honom på try-out? Jag börjar tro att NJ är uppsnurrad av nån snacksalig agent. Vore kul Micke om du kunde forska i de nyförvärv som NJ gjort under sin tid i VIK, hur många har Granberg som sin agent? Jag tror på min 50%…

  Sa inte NJ i VLT att det kunde hända saker på centerfronten inom kort? Det var över en vecka sen, känns mest som tomt snack för att lugna oss nervösa fans.

  Hur är statusen med David, mina ”källor” i VIK sa att han var rätt out of shape även i år.