Frycklund & Johansson – centrarna som klivit fram när det behövts som mest…

3 Responses

 1. Grillen skriver:

  Frycklund har tagit ett stort kliv i år och liknar Bulan allt mer. Så länge flickvännen spelar i Rönnby så blir nog Micke kvar.

 2. Viktor skriver:

  Håller till fullo med om att under de senaste matcherna är det ingen i VIK;s segermaskin som underpresterat. Håller också med om att när det gäller Frycklund så omnämns han ofta av sportkommentatorer och andra tyckare utanför den här sta´n. Vi får väl se om han blir kvar i VIK nästa år.
  —-
  Angående oss tyckare och de som är hockeyexperter filosoferar jag här en stund över lördagens VLT. Deras betyg av VIK-insatsen från Uppsalamatchen.
  4 femmor, dvs SHL-klass, för Jacobsson, Urbas, Fredda och Jonte! Jag håller med.
  8 fyror, dvs Hög allsvensk klass, för Bjurö, Jonsson, Helmer, Hampus, Williams, Frycklund, Andersson och Slangen. Jag håller med och hade inte protesterat med en femma för Bjurö!
  Övriga 8 spelare fick treor, dvs God allsvensk klass. Jag hade nog kunnat dela ut en fyra även till Emmerdahl!
  Snittbetyget blir då 3,9 och fortsätter lagmaskinen att hålla den klassen räcker det för att ta sig till Topp 2. Förstärkningar via nyförvärv behövs mao inte!

  Däremot måste sportrådet ta sig en funderare på hur man fyller på med kvalificerade spelare vid eventuella skador, kan spelare då lyftas upp från de egna leden?

 3. Freddan skriver:

  Tycker det är konstigt att domarna accepterar Frycklunds tekningsteknik. Han får stå med sidan/axeln mot motståndaren och veva på. Bra att det funkar men konstigt då de ibland är väldigt petiga.