Inför Södertälje där raset inleddes senast, mer om PB21 (”bättre lyssna till den sträng som brast än aldrig spänna en båge”) & scout om Matteo Gennaro i Västervik

FOTO: RUNE ÅHLÉN

10 svar

 1. Olle skriver:

  VIK har också ett slappt bås! Coach TP står vlickstilla med armarna i kors tätt tillsammans med 2:e coach PF. Några meter till vänster står utfryste coach 3 RN som när han kom tog initiativ och rörde sig i båset och manade på. Nu har han också fallit in i båslunken som tydligen är bestämd av coach TP?! Resultatet blir ett kravlöst slappt bås med pucktittande försvarsspel!

  • Pelle skriver:

   Jag tror att till och med Suras sparkade coach skulle göra ett bättre jobb. Helmersson i BIK får inte förlängt, men han är tyvärr inte tillgänglig nu. VIK skulle behöva någon igår. Vad gör Poppe nu? Han borde vara ledig.

 2. Pelle skriver:

  VIK har slappt försvarsspel, säger Linus Videll.

 3. Mr H skriver:

  Är det något om att det inte behövs försvarare? August Tornberg, eller liknande.
  Jag ger inte upp att NJ ordnar något till innan februari. Chansen finns än, men vi måste ha kraft i defensiven nu. Det är prio 1. Då kanske även offensiven kommer igång…

  • Pelle skriver:

   Lindelöf och Jansson ger ju verkligen bort baklängesmålen. Jansson har verkligen tappat allt han hade för ett par år sen. VIK blir inget topplag med dessa två. Även Bohm och Gunnarsson har brister som gör det omöjligt för VIK att täta bakåt med en sån usel backbesättning.

 4. Bozo skriver:

  Med Berglund i laget kommer VIK bli garanterat en klass bättre. Eventuellt ännu bättre än så, speciellt i ett slutspel.

 5. gns skriver:

  Bra talat om berglund här 👍

 6. Musse skriver:

  Jag vill också se PB i truppen, helst igår. Samtidigt har jag full förståelse för att han vill känna att han är i hyfsad form och bidrar efter så långt uppehåll. Hade laget varit bättre hade pressen på honom varit mindre. Hör ändå av stark källa att han tar stora steg mot spel. Sen är det ingen lätt liga. Trodde Klasen skulle dominera i ligan. Såg matchen DIF- MoDo igår och han syntes inte i spelet.

  • C skriver:

   Håller med helt. När Berglund gör comeback kommer till och med medierna i Nordamerika ta upp det och är han dålig de 2 första matcherna så blir det lätt väldigt negativt.

   Tror mer på att han själv får bestämma, blir bäst även för VIK i längden för vi supportrar här har ju knappast visats ha särskilt stort tålamod hittills med tränare och spelare som inte presterar 😉

  • Per skriver:

   Klasen har själv snackat upp sig till skyarna om hur bra han är, han sa ju att han var bäst i Schweiz, men som man ser så kommer han aldrig komma upp på någon högre nivå.
   Han bara snackar och snackar !