Silly: Allt hetare snack om Alexander ”Smokeinforest” Rauchenwald i VLT/HockeyNews & videokoll på många av poängen av centern i Salzburg 20/21

Österrikeflagg på VIK:s kommande värvning?

4 svar

 1. Peter skriver:

  Jag tycker också länkarna är bra men precis som Höftskott skriver så hade det varit bra med tidsintervall.

  Jag hade nog hellre plockat in en center som exempelvis Jamie Arniel före Alexander Rauchenwald. Han kan nog inte heller vara alltför dyr, för jag tror att lönerna i DEL2 är rätt lika som i Allsvenskan.

 2. Peter T skriver:

  Jodå, det är kanon med länkarna.
  Jag har dock lite svårt att hänga med, vem är vem 😁

 3. Höftskott skriver:

  Tycker länkarna är bra. Om du orkar får du gärna ange vilken tidsintervaller vi ska kolla på. Det jag funderar över är vem de tänker ska stå och skymma målvakten i PP. Jag hade gärna sett någon lite större som exempelvis Fryklund.