Silly: Allt hetare snack om Alexander ”Smokeinforest” Rauchenwald i VLT/HockeyNews & videokoll på många av poängen av centern i Salzburg 20/21

Österrikeflagg på VIK:s kommande värvning?

 

Redan i fredags kväll fick bloggen tips om att Alexander Rauchenwald siktar hårt på Allsvenskan. Sedan fick bloggen fler VIK-indikationer och idag kom först alerta HockeyNews.se med fler kopplingar till VIK, som sedan Z bekräftade i VLT.se.

Men vad är det för center VIK till 99,9 % får in? Nedan är Alexander Rauchenwalds alla mål senaste säsongen i Red Bull Salzburg med nr. 9, ofta i vitt eller blått. Rauchenwald gjorde dock några av sina snyggaste två grejer med nr. 53 i en match mot Graz:

Nu är ju som sagt detta värsta sortens körsbärsplockning med highlights. Men vad man kan se verkar Villachsonen vara en ettrig center som gärna sticker in nosen i trafiken. Samtidigt förefaller Rauchenwald läsa spelet bra flera gånger, och kan på så sätt skapa saker, och händer och fötter verkar väl vara minst helt okey?

(Till sist, tycker ni läsare att sådana här videosammanställningar, är det något att ha? Orkar ni klicka in på dessa videolänkar?)

4 Responses

 1. Peter skriver:

  Jag tycker också länkarna är bra men precis som Höftskott skriver så hade det varit bra med tidsintervall.

  Jag hade nog hellre plockat in en center som exempelvis Jamie Arniel före Alexander Rauchenwald. Han kan nog inte heller vara alltför dyr, för jag tror att lönerna i DEL2 är rätt lika som i Allsvenskan.

 2. Peter T skriver:

  Jodå, det är kanon med länkarna.
  Jag har dock lite svårt att hänga med, vem är vem 😁

 3. Höftskott skriver:

  Tycker länkarna är bra. Om du orkar får du gärna ange vilken tidsintervaller vi ska kolla på. Det jag funderar över är vem de tänker ska stå och skymma målvakten i PP. Jag hade gärna sett någon lite större som exempelvis Fryklund.