Huddingekännaren inför kvalet & “rätt” snack av Christer Olsson

Huddinge slog Troja borta i “HockeyEttan Finalen” och är klara för kvalserien.

Senast Huddinge mötte VIK var 2008-2009 då talangfabriken var i Allsvenskan.

Huddingekännaren Claes Ihlman säger så här om Huddinges säsong:

– Som resultatet också visar är Huddinge ett betydligt bredare lag än de senaste säsongerna. Vi har flera femmor som kan avgöra och målvakter som kan hålla oss kvar i matcherna.

– Grundserien var som vanligt en transportsträcka. AllEttan blev en större prövning men laget växte successivt och har bara blivit starkare med uppgiften.

– I Hockeyettan Finalen visade på den disciplin och styrka laget har att aldrig ge upp, att ingen uppgift är övermäktigt och att vi kan slå alla lag.

Vilka spelare vill du nämna extra och varför?

– Det är väl just där det sitter. Alla har sin roll och plats i laget. Den här uppställningen består inte av individer. Det är en välsmord maskin där allas bidrag är lika viktigt, menar Claes.

***

Annars säger väl Christer Olsson precis rätt saker i VLT innan kvalserien. Man ska försöka sätta press på division 1-lagen och inte låta dem diktera spelet. Bra även att Olsson arbetar med scenarier så man inte får panik om Huddinge gör första målet, utan att man försöker vara mentalt förberedd på de mesta.

Lätt att säga, men som även Johan Thalberg skriver, gäller det att undvika att det blir “kämpa-mot-kämpa” och bra att VIK har ambitionen att spela hockey i anfallszon inte i egen zon mot förmodat lite sämre lag.

snap_isAutoPosted:
1
snap_MYURL:
snapEdIT:
1
snapFB:
s:262:"a:1:{i:0;a:8:{s:8:"postType";s:1:"I";s:10:"SNAPformat";s:77:"Nytt inlägg (%TITLE%) på %SITENAME%. %IMG% %ANNOUNCE%. Läs mer här: %URL%";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:9:"isAutoURL";s:1:"A";s:8:"urlToUse";s:0:"";s:4:"doFB";i:0;s:2:"do";i:0;}}";
snapTW:
s:325:"a:1:{i:0;a:10:{s:2:"do";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:51:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #vikfancentral";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:4:"doTW";s:1:"1";s:11:"isPrePosted";s:1:"1";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"840908036441022465";s:5:"pDate";s:19:"2017-03-12 12:51:14";}}";

2 Kommentarer

Tweets

Johan Holm - AvatarJohan68HolmJohan Holm

@VIKFanCentral Känns bra att VIK gjorde rätt för sig mot Borlänge i samband med värvningen av Östman jr. Det är kla… https://t.co/rDJzGY6QOf

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@Jonisxx Ja. Det är alltid en relevant fråga då man tittar på svårbedömda ECHL.

SvaraRetweetFavorit
Jonny Ishak - AvatarJonisxxJonny Ishak

@VIKFanCentral Att han möter hockeyettan försvar

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto