William Wikman har tackat nej till Oskarshamn, 22 tänkbara toppbackar som möjligen kan värvas & insatt om Lantta som ersätter Powell (HV) i Västervik

William Wikman var bäst på plan. JIMMY GERDIN, VIK.SE

6 Responses

 1. Malte skriver:

  Stort VIK-hjärta hos William Wikman! Han trivs mycket bra i VIK hockey.
  Den ledande roll, han nu mycket välförtjänt fått, är det han kämpat för i flera år.
  I ett SHL-lag blir det med all sannolikhet tillbaka till en 4-line…

 2. MA skriver:

  Är det inte viktigare att hitta en center som även kan spela ytter.Skulle någon i dom tre första kedjorna bli långtids skadade, blir det tufft. HA förlängs med minst en vecka, gör ju att Fernholm har större möjlighet att spela matcher innan slutspel. Och Jansson handled hinner att läka. Låna spelare från det lag som inte går till slutspel. Så finns det J20 spelare, som gjort det bra.

  • Pelle skriver:

   Man får inte låna spelare efter deadline heller. Eller menar du att man skulle låna före deadline?
   Tror man på en spelare är det bättre att värva, tycker jag. Om det går.

 3. Marko skriver:

  Om Västerviks importen Jaakko Lanttas fd lag..
  SaiPa har genom åren varit väldigt duktiga på att hitta framförallt utländska spelare lite likt Västervik faktiskt eller gängen där Kenttä varit sportchef i.
  Iår däremot har det inte fungerat alls och de har försökt med ex Davis Mcintyre som var där åren 14-17 och gjorde bra ifrån sig men denna stint gick inte alls. Omgivningen var helt enkelt för svag jämfört med den förra stinten. Jag tror personligen inte att Lantta gör något avtryck i Västervik oavsett de skills som Koski nämnde i snacket med Mikael.
  För VIKs del så får vi väl se var Zäta kan trolla fram men som bloggen påpekat hela tiden så är det fortsatt stiltje på marknaden gällande spelare med lite mer klass.

 4. Förälder till uppgiven talang skriver:

  Apropå VIK hjärta
  Att unga spelare lämnar VIK är helt naturligt eftersom förening inte ”ser” dom. VIK som förening gör ingenting för att hjälpa/guida fram spelare med talang i åldrarna U13-15 och ja det går att se vilka i den åldern som har talang och utvecklingsmöjligheter. Föreningen har något som kallas för rotation(man får prova att träna med dom som är 1 år äldre någon vecka/år). Men man låter dom inte spela matcher med dom äldre (konkurrerar med tränarnas barn i det äldre laget, eller läs jag måste stoppa dom yngre förmågorna och skydda min avkomma). Att du förlorat ditt VIK hjärta när det är dags att välja gymnasium är helt naturligt, dom är då så gamla att dom vet att VIK gjorde noll och intet för dom under dom första gyllene åren, snarare tvärt om.
  Jantelagen är första, andra och tredje lagen inom VIK hockey ungdom
  Nu blir det fotboll istället i VSK’s akademi

 5. Bozo skriver:

  HV71 gick back 4,7 msek förra säsongen och hamnade på 51,7 msek i eget kapital. Så det finns att ta av, men underskottet denna säsong tror jag hamnar någonstans mellan 15-20 msek minus och då utgår jag ifrån att de tar sig till final med publik i slutspelet.