Appelgren i båset, tränarfrågan & scout om Modos nye Jan Brejcak

3 Responses

 1. Marko skriver:

  Betyder att han bryr sig om laget och VIK jobbar som ett team. Alla gör ett suveränt jobb och med ett par nya gubbar på isen blir det bra. Det har ju inte varit helt rätt för någon att rätta till saker och ting i klubben efter förra året och det har påverkat mer än vad många tror.

 2. Patrick skriver:

  Om så är fallet så har Mr Appelgren väldigt höga tankar om sig själv, minns när han kom in förra året som tränare det var väl ingen succse direkt, snarare var det ju en katastrof. Det är inget fel på dagens Vik tränare, allt är spelarnas och ledningens fel, dagens spelare är för dåliga helt enkelt och Äpplet och dem övrig sitter med armarna kors och gör inget för att få in mer stålar och där genom kunna förstärka laget med 2-3 spets spelare, för det krävs om dem ska vända på detta. Äpplet har tagit vatten över huvudet och det förvånar mig fortfarande att han blev sport chef. Aldrig varit de tidigare! bedrövligt inhop som tränare i Vik! fick sparken från Leksand! var bort från hockeyn ett tag! Vad gjorde han typ 1 bra säsong i Lif, (kanske var 2) Vik har köpt grisen i säcken.

  • PatrikH skriver:

   Håller inte med dig angående Äpplet, tycker han fick laget på rätt spår, även om det dröjde för länge. Om han skulle in så beror det inte på att han har höga tankar om sig själv utan om att laget kan behöva en ny röst och ett nytt förhållningssätt.