Isbitar efter Södertälje och inför formsvaga men suveräna MoDo & nedslag hos intressanta VIK J20 med sina guldkorn som slog Malmö efter fina mål

Patrik Sjöström och Pär Hellenberg är duktiga att hitta unga talanger. Men Speers är inte lika glad längre...

12 Responses

 1. Pelle skriver:

  Pinsamt partiska domare. Jardeskog får dubbelt straff för en normal highsticking.
  Och att Frycklund står upp för sin lagkamrat är helt normalt. Hade räckt med en tvåa roughing i vardera laget, och sen 5 min PP för VIK, alternativt åtminstone 2 min PP för att Zäta klarade sig bra.
  Drabbade VIK hårt att Frycklund inte fick komma tillbaka i spel.

 2. Patrik Johansson skriver:

  Cyber! Varför är du här och skriver? Pinsamt färgad…tacklingen i ryggen var sjukt ful. Jag är glad att FrycklundAagaard står upp för sina lagkompisar mot sådana idiottacklingar som Aargaard ofta gör…stryk ska han ha…sedan är det konstigt att Frycklund får en 5a för fight medans modo inte ens får en 2a för fighten…

  • cyber skriver:

   Tacklingen i ryggen var ful, men ansvaret ligger också på Zäta. Åker man nära sargen och tvärvänder där man vrider ryggen mot motståndare så tar man inget ansvar. Zetterberg skapar en farlig situation av vad som skulle varit en av 20 tacklingar längs sargen. Tittar du efter bromsar Aagaard strax innan, men han hinner inte undvika då han redan förberett sig för att tackla axel mot axel.

 3. Icing skriver:

  Än en gång blev #9 en belastning…. tyvärr!!.syntes tidigt att han var övertaggad och lätt att reta upp .
  Särskilt dansken i MoDo verkar Fryklund ha svårt för och när han tacklade #28 rann det över för #9.
  Sen är det makalöst att man kan få en 5 för lite kramkalas…men Wessner va ju på isen.

 4. Sebastian skriver:

  Nu är jag trött på den här jävla skiten, ända sedan konkursen 99 har jag stått och vevat med vik halsduk i vått och torrt men skickar ingen paananen åt helvete snart så säger jag upp mitt säsongskort och avslutar alla donationer, nu är jag fan trött på ett vik utan ledarskap

  • Icing skriver:

   Gör det du…vi behöver bara riktiga fans nu .. inte sk fans som vill vara med när vi vinner…💛🖤

 5. gns skriver:

  Albano inte helt olik Leduc – NJ kanske borde signa honom även över nästa säsong så snart som möjligt.

 6. Icing skriver:

  Hoppas VIK kan fortsätta ta steg och inte bjuda på för mycket… för är det något MoDo kan så är det att sätta dit chanserna.
  Och Frölundas skadelista bara växer…. undrar hur länge vi får behålla Dower Nilsson nu när han börjat hitta rätt och producera.

  • cyber skriver:

   Sätta chanserna? Man öser på och skapar massor, mem gör inga mål.

   Hur kan psykfallet Frycklund få spela? En tackling som verkligen inte skulle varit i femma och ham blir helt galen. Aagaard ska tackla Zetterberh som helt skapar situationen genom att.idiotiskt vända upp ryggen när precis ska tacklas. Misstänker att domarna som varit säsongens sämsta på att ta för spelförstörande inte tordes.ge Modo pp.

 7. Pelle skriver:

  Oerhört tråkig regel att inte blivande collegespelare får prova på A-lagspel. Det betyder att man aldrig får se en del av de bästa juniorerna i A-laget.

 8. Cyber skriver:

  MoDo var betydligt bättre mot Mora senast och det hade inte varit orättvist om man vunnit. Man har sedan ett par veckor höjt träningsdosen och haft ett gäng svagare insatser, men kanske är man på gång igen. Då blir det nog svårt för Västerås…
  Woods tillbaka igen efter att ha vilat mot Mora.

  • Pelle skriver:

   Nu är det hög tid för VIK att visa att man kan slå alla lag. VIK:s egna prestation är helt avgörande.
   Modos träningsdos är ointressant.