Långt svar på alla frågor om bedömning gällande huvudvåld från Allsvenskans VD: ”Tillämpningen på crosschecking i huvudet har skärpts – men spelreglerna för ishockey tillämpas inte utifrån ett medicinskt perspektiv”

Här efterfrågade Gabriel Monidelle tidigare på Twitter input gällande bland annat bedömningar m.m.

4 Responses

 1. Patrick Edelo skriver:

  Orkar inte läsa hans svar, bara tomma ord. Blir heligt vansinnig på dem människor som håller på att driv hockey till en sport som föräldrar inte vill att deras ungar ska hålla på med. Nä jag kan inte läsa mer orkar inte ens skriva mer fast jag har massor att säga. Det är en pajas som svara på frågorna, och hockey håller att på bli en pajas sport, på många sätt HA som farmar klubb mm.

 2. M89 skriver:

  Knepigt hur de påstår sig bedriva arbetet med nollvision om huvudskador med hög prioritet samtidigt som de saknar medicinsk kompetens. Kanske dags att ta in denna kompetensen i det strategiska arbetet och uppdatera regelboken med skaderisk i betraktelse så att domarna kan bidra till nollvisionen? Som det låter nu består arbetsgruppen av förståsigpåare på något kontor som spår i kaffet om hur hjärnskakningarna ska bekämpas…

 3. anders skriver:

  mycket bra hoppas att dom tar till sig det här nu och att det blir förändringar så vi slipper
  så mycket som möjligt i framtiden

 4. PatrikH skriver:

  Tack för att du inte låter övergreppen passera obemärkt och vill att någon tar ansvar och att vi får bort skador pga vårdslöst beteende.