Ny sportgrupp & Adam Lidström hyllar nya VIK-upplägget inför Södertälje

Tryoutspelaren Adam Lidström (foto: Rune Åhlen) är tyvärr skadad just nu inför Södertälje borta ikväll:

– Försäsongen hittills har känts bra, bättre och bättre. Men jag drog på mig en skada för ungefär en vecka sedan, så är borta från spel för tillfället. Jag är nog tillbaka om två-tre veckor.

– Jag har annars inget satt datum när mitt tryoutkontrakt slutar, säger Adam till Centralen. Vi tar det vecka för vecka.

Hur känns det med nya upplägget?

– Skillnaden är att det känns mycket mer seriöst och noggrant. Träningarna är tuffare, med högt tempo, och mer noggrant som sagt. Det är även mycket roligare att komma ner till hallen på morgonen, det känns som att alla har kommit in i gruppen på ett bra sätt.

– Har även hört positiva saker om J20 som låter väldigt seriöst också, säger Adam om det nya konceptet som Thomas Paananen även berättade om här.

***

Ny spännande sportgrupp som är extremt välmeriterad är tillsatt enligt VIK.se. Två ödmjuka herrar (Appelgren & Zetterberg) har nu blivit fyra med Nicklas Lidström och Erik Ersberg.

Dålig scouting är förhoppningsvis ett minne blott.

snap_isAutoPosted:
1
snap_MYURL:
snapEdIT:
1
snapFB:
s:262:"a:1:{i:0;a:8:{s:8:"postType";s:1:"I";s:10:"SNAPformat";s:77:"Nytt inlägg (%TITLE%) på %SITENAME%. %IMG% %ANNOUNCE%. Läs mer här: %URL%";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:9:"isAutoURL";s:1:"A";s:8:"urlToUse";s:0:"";s:4:"doFB";i:0;s:2:"do";i:0;}}";
snapTW:
s:325:"a:1:{i:0;a:10:{s:2:"do";s:1:"1";s:10:"SNAPformat";s:51:"%TITLE% %SURL% #vikhockey #twittpuck #vikfancentral";s:8:"attchImg";s:1:"0";s:9:"isAutoImg";s:1:"A";s:8:"imgToUse";s:0:"";s:4:"doTW";s:1:"1";s:11:"isPrePosted";s:1:"1";s:8:"isPosted";s:1:"1";s:4:"pgID";s:18:"771311515085352960";s:5:"pDate";s:19:"2016-09-01 11:39:30";}}";

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tweets

Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

Detta hottar ju upp Cupen i Köping rejält, där VIK möter Connys Arboga. https://t.co/sLlvjBG7uK

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@drazenragge @_yellowblack Hoppas detta inte behöver sägas nu kommande säsong!

SvaraRetweetFavorit
yellowblack - Avatar_yellowblackyellowblack

@VIKFanCentral Många som längtade till nästa säsong istället för nästa match.. Vore kul om vi fick se ett gulsvart… https://t.co/XxlhTWJ7fj

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Nyhetsbrev

Ge ditt stöd till oss:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto