Börjar backsidan ta lite form & scout om Malmös nye Konstantin Komarek

Enligt Eliteprospects är Alex Lindelöf och Kristians Rubins signade för nästa år, vilket vi även kan se på VIK.se där laget presenteras. Dock kan NHL-draften möjligen ändra planer för Rubins.

Det ser ut att kunna bli en intressant mix med defensiva (Jonsson plus troligen Alenbring & Hampus Larsson), allround (Mylläri och troligen Rubins) och offensiva (Nilsson Lindelöf och kanske unge Hercules Ölander Horn som hyllades tidigare här).

Om Appelgren & Zetterberg räknar med att de unga tar bra med plats kanske det räcker med att värva in runt två backar utifrån, då man kanske få utrymme att plocka in någon skapligt meriterad för att stadga upp det hela?

Dock är ju inget klart förrän ekonomin är klar.

***

Malmö har värvat Konstantin Komarek, tidigare Luleå. Har för mig att VIK också kopplades till österrikaren tidigare för några år sedan.

Så här säger en NHL-scout om Komarek:

– Bra kille, hade en ganska bra säsong, har svalnat i slutspelen lite. Tvåvägscenter, har blivit starkare och snabbare sedan hans yngre dagar. Mycket bra och professionell attityd.

– Hårt arbetande center, bra händer även i tät trafik, men inte direkt ett förstklassigt offensivt vapen ens i Österrike.

– För mig passande som tredjecenter i SHL. Enda oron: Flera hjärnskakningar, senast en den här säsongen.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

3 Kommentarer

  1. Göran Svara

    Ska bli väldigt intressant och se vad det blir För tränare Hört rykten att den dom jobbar med även är eftertraktad av SHL Lag

  2. Dc Svara

    Och samtidigt kan du väl höra lite om Marcus Persson från Tingsryd som tydlgien är högaktuell för VIK 🙂

  3. Vikmaster Svara

    MrMadhawk skrev idag att Henrik Lundberg från Örebro gjort klart med vik även om det inte är officiellt. Har du någon du kan få några lovord eller tvärtom.. Om honom som målvakt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tweets

Drazen - AvatardrazenraggeDrazen

RT @VIKFanCentral: Mer inför Leksand med LIF-experten: "Höjt tempot, försvarsspelet och tror inte LIF är jättenöjda med att ha 2-7 i poängf…

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

Mer inför Leksand med LIF-experten: "Höjt tempot, försvarsspelet och tror inte LIF är jättenöjda med att ha 2-7 i p… https://t.co/yQqXBG4dHx

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@firingclose Haha! Klockren poäng där.

SvaraRetweetFavorit
Bonzon - AvatarfiringcloseBonzon

@VIKFanCentral Vi letar i tre säsonger efter någon som kan sätta upp Williams. Nu har vi en sån, men saknar en Williams #östman

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Nyhetsbrev

Ge ditt stöd till oss:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto